47. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU (ERTELENDİ)

Değerli Mülkiyeliler,

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covid-19 hastalığı ve hastalığa karşı alınan yasal önlemler nedeniyle önce 29 Mart 2020 ardından 29 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen 47. Olağan Genel Kurulumuzu ertelemek zorunda kalmıştık. Aradan geçen bir yıllık sürede Genel Kurulumuz, 7244 sayılı Yeni Koronavirüs (Covıd-19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’da İçişleri Bakanına verilen yetki kapsamında Bakan tarafından Temmuz ve Kasım aylarında verilen iki ertelemenin uzatılması kararı nedeniyle gerçekleştirilememiştir.

İçişleri Bakanlığı’nın 02.03.2021 tarihli Genelgesi, normalleşme süreci kapsamında Genel Kurul yasaklarını kaldırmıştır. Genel Kurulların “düşük, orta ve yüksek risk gruplarında; kişi başına 8 metrekare alan bırakma ve aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısı 300’ü geçmemek üzere kurum yetkililerince her türlü tedbir alınarak” yapılacağı bildirilmiştir.

Değerli üyelerimiz,

Derneğimizin 47. Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemle 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi Konur Sokak No:1 Kızılay ANKARA adresinde; bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 10.00’da A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Aziz Köklü Salonu’nda aynı gündemle gerçekleştirilecektir. Fakat Pazar günü Ankara’da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi durumunda 3 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi, Şehit Gönenç Caddesi No:16 Maltepe adresinde çoğunluk aranmaksızın aynı gündemle gerçekleştirilecektir.

Bir yıldır yasaklar nedeniyle gerçekleştiremediğimiz Genel Kurulumuzun heyecanı korunarak pandemi koşullarında sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi için Yönetim Kurulumuz tarafından her türlü önlem alınacaktır.

Katılmanız dileğiyle bilgilerinize sunarız.

Mülkiyeliler Birliği Derneği Yönetim Kurulu

GÜNDEM
1 – Açılış
2 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
3 – Başkanlık Divanı’nın seçilmesi
4 – Yönetim Kurulu Başkanı’nın açılış konuşması
5 – 24 Şubat 2019 tarihli Olağanüstü Genel Kurul kararı ile kendini fesheden Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi’nin kapatılması.
6 – Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu ile Denetim Kurulu Raporunun okunması ve görüşülmesi
7 – Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosunun ibraya sunulması ve Yönetim Kurulu’nun ibra edilmesi
8 – Denetim Kurulu Raporunun ibraya sunulması, Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi
9 – Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu ile Yüksek Danışma Kurulu üye adaylarının tanıtılması ve konuşmaları