48. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Derneğimizin 48. Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemle 19 Mart 2023 tarihinde saat 10.00’da Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi Konur Sokak No:1 Kızılay/Ankara adresinde, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, çoğunluk aranmaksızın 26 Mart 2023 tarihinde saat 10.00’da A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu’nda aynı gündemle yapılacaktır.

Gündem:

1) Açılış

2) Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3)Başkanlık Divanı’nın seçilmesi

4) Yönetim Kurulu Başkanı’nın açılış konuşması

5) 07 Mart 2022 tarihli 21 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile feshedilen Mülkiyeliler Birliği Manisa Şubesinin kapatılması

6-) Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu ile Denetim Kurulu Raporunun okunması ve görüşülmesi

7) Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosunun ibraya sunulması ve Yönetim Kurulunun ibra edilmesi

8) Denetim Kurulu Raporu’nun ibraya sunulması, Denetim Kurulunun ibra edilmesi

9) Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Denetim Kurulu ile Yüksek Danışma Kurulu üye adaylarının tanıtılması ve konuşmalar

10) İstanbul ili Şişli ilçesi Dikilitaş mahallesi 416 ada 5 No’lu parsel 12 No’lu bağımsız bölüm olarak tapuda kayıtlı taşınmazımız ile Muğla ili Bodrum ilçesi Karakaya mahallesi Çukurbük mevkii 224 Ada 1 No’lu Parsel 31 No’lu bağımsız bölüm olarak tapuda kayıtlı olan taşınmazımızın, İstanbul Şubemizin sosyal tesis ihtiyacının karşılanması amacıyla satılması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

11) Nakkaştepe Projesi kapsamında elde edilecek gelirlerin Genel Merkez ve şubeler arasındaki paylaşımının görüşülmesi,